Menu
Your Cart

Klíma kiegészítők

Klíma kiegészítők
Brand: Gree Cikkszám: ME30-44/D1(B)
Márka: GreeMegjegyzés:Használható Gree Pulse, Gree Amber, Gree G-Tech, Gree Comfort X, Gree Comfort X Multi és U-Match modellekhez.Leírás:Ritkábban előforduló igény, de az erre alkalmas berendezések Bacnet kommunikációs protokollal rendelkező épületfelügyeleti rendszerbe is illeszthetők. Szintén az ..
Brand: Gree Cikkszám: ME30-42/E1
Márka: GreeMegjegyzés:Használható U-Match modellekhez.Leírás:Az egyszerűbb MK03-as Gatewayhez képest itt már több bemenetet és kimenetet kapunk a kereskedelmi gépekhez. Segítségével például hibajelet, üzemmód jelet vagy üzemmód váltást érhetünk el...
Brand: Gree Cikkszám: MK010
Márka: GreeMegjegyzés:Használható Gree Pulse, Gree Amber, Gree G-Tech, Gree Comfort X és Gree Comfort X Multi modellekhez.Leírás:Az MK010 lakossági berendezésekhez, az MK03 kereskedelmi berendezésekhez való. Kisfeszültségű (5-24V) és nagyfeszültségű (230V) kontaktussal is rendelkeznek. Amennyiben a ..
Brand: Gree Cikkszám: MK03
Márka: GreeMegjegyzés:Használható Gree U-Match modellekhez.Leírás:Az MK010 lakossági berendezésekhez, az MK03 kereskedelmi berendezésekhez való. Kisfeszültségű (5-24V) és nagyfeszültségű (230V) kontaktussal is rendelkeznek. Amennyiben a táp és az eszköz között a kontaktus zárt, a berendezés indíthat..
Brand: Gree Cikkszám: XK117
Márka: GreeMegjegyzés:Használható U-Match modellekhez.Leírás:Standard fali kijelző...
Brand: Gree Cikkszám: XK76
Márka: GreeMegjegyzés:Használható Gree Pulse, Gree Amber, Gree G-Tech, Konzol, Gree Comfort X és Gree Comfort X Multi modellekhez.Leírás:Az XK76 fali vezérlő tartozék bizonyos lakossági gépekhez. Nagy előnye, hogy segítségével nem csak ki- és bekapcsolást lehet időzíteni, hanem egy részletes heti id..
Brand: Gree Cikkszám: XK75
Márka: GreeMegjegyzés:Használható U-Match modellekhez.Leírás:Az XK75 fali vezérlő tartozék bizonyos kereskedelmi gépekhez. Nagy előnye, hogy segítségével nem csak ki- és bekapcsolást lehet időzíteni, hanem egy részletes heti időzítőt kapunk, melyben a hőmérsékletet, és egyéb paramétereket is időhöz ..
Brand: Gree Cikkszám: CE50-24/E
Márka: GreeMegjegyzés:Használható Gree Pulse, Gree Amber, Gree G-Tech, Konzol, Gree Comfort X, Gree Comfort X Multi és U-Match modellekhez.Leírás:Gyakori igény több klíma vezérlése egy kezelőfelületen. Míg a Fali vezetékes távirányítóval csak egy beltérit tudunk irányítani, ezzel a vezérlővel már ma..
Brand: Gree Cikkszám: CE52-24/F(C)
Márka: GreeMegjegyzés:Használható Gree Pulse, Gree Amber, Gree G-Tech, Konzol, Gree Comfort X, Gree Comfort X Multi és U-Match modellekhez.Leírás:Az előzőnél lényegesen összetettebb központi vezérlőről van szó. A Gree GMV rendszereknél már lehetett ezzel az eszközzel találkozni, azonban a továbbfejl..
Brand: Gree Cikkszám: ME50-00/EG(M)
Márka: GreeMegjegyzés:Használható U-Match modellekhez.Leírás:Kommunikációs modul U-Match berendezések központi vezérlőhöz csatlakoztatásához (1db/beltéri.), A kereskedelmi berendezésekhez használt kommunikációs modul, mely szükséges a központi vezérlők és a Bacnet Gateway csatlakoztatásához...
Brand: Gree Cikkszám: SZH4
Márka: GreeMegjegyzés:Használható Gree Pulse, Gree Amber, Gree G-Tech, Gree Lomo Plusz, Gree Comfort X, Gree Dark X és Gree U-Crown modellekhez.Tartalma:1 db fotokatalitikus szűrő, 1 db aktív szén szűrő, 1 db katechin szűrő, 1 db ezüst ion szűrőLeírás:A jelenleg forgalmazott oldalfali berendezéseket..
Brand: Gree Cikkszám: ME31-00/C4
Márka: GreeMegjegyzés:Használható U-Match modellekhez.Leírás:Végre kereskedelmi berendezéseket is lehet WIFI-n keresztül vezérelni a már jól ismert GREE+ applikáció segítségével. Ehhez csupán ezt az eszközt kell a beltéri egység vezérlő panelre csatlakoztatni. Ezután a berendezés hálózati csatlakozt..
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)
A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni.